Evenwijs opleidingscentrum
opleidingscentrum
Praktische informatie
Energiewerk
Volgens de quantumfysica is álles opgebouwd uit energie. Het ene is echter meer verdicht dan het ander. Zo is de ene vorm concreet tastbaar terwijl de andere vaag en ongrijpbaar is. Energie is dus veelomvattend. En als je de lijn doortrekt is ook energiewerk veelomvattend.
Training - 5 dagen
Voor wie is deze training?
Deze training is voor een ieder die geïnteresseerd in de materie.

De informatie wordt in begrijpelijke taal gebracht en is ook zonder medische vooropleiding prima te volgen.

Aan- en afmeldingvoorwaarden
Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Themadagen Cursussen Opleidingen Evenementen Diversen
- Hypoglycemie - Diabetes II
- Inzicht in het lymfesysteem
- Sport en voeding
- Koken, de basics
- Endocrinologie
- Lipoedeem
- De huid
- Energiewerk
- Voeding I
- Voeding II - Balk
- Voeding II - Creil
- Voeding III
- Praktijkvoering
- Gewichtsbeheersing
- Manuele lymfedrainage I
- Manuele lymfedrainage II
- Manuele lymfedrainage III
- Epifysiologie
- Voedingscoach
- Epigenetisch therapeut
- Lymfedrainage therapeut
- Piramide ervaringsdag
- Samen koken & eten
- De magnesium tobbe
- Evenwijs Congres


- Emotional Freedom Techniques
- Paleo Patisserie workshop
- Terugkomdagen

Alles is energie en inherent aan energie is dat het 'mee-resoneert' met zijn omgeving. Probeer maar eens met z'n allen een liedje te zingen. Het begint chaotisch -iedereen is nog aan het zoeken- maar na een tijdje zingt iedereen 'in de maat'. Dat mee-resoneren heeft soms verstrekkende gevolgen. Bedenk eens het volgende: je gedachten zijn ook energie. Als die voortdurend het signaal uitzenden: 'dat kan ik niet' dan gaat je lichaam mee-resoneren en kun je het inderdaad niet.
energiewerk zomerweek
Datzelfde geldt voor een (hardnekkige) boodschap van je ouders: 'jij bent zo'n kluns, jij laat alles uit je handen vallen'. Als kind kun je dan niet anders dan je klunzig gedragen. Je resoneert mee met de 'energie-boodschap' van je ouders. Andersom klopt dat natuurlijk ook. Op een opbouwende boodschap krijg je een opbouwend resultaat. Door middel van verschillende oefeningen kun je inzicht krijgen in boodschappen die je mogelijk belemmeren of tegenhouden. Als je helder hebt wat je belemmert krijg je ook een beter zicht op je kwaliteiten en je kracht. Zodat je daarmee verder kunt.
Omdat het zo'n krachtige methode is bij bewustwordingsprocessen gaan we bovendien kijken naar de energetische kant van verschillende ziektebeelden. Elke ziekte herbergt namelijk naast een lichamelijk, ook een energetisch aspect in zich. Deze 'innerlijke boodschap' kun je vinden met behulp van energiewerk.

Je leert deze week niet alleen hoe je jezelf maar ook hoe je anderen hiermee kunt helpen.
Onderdeel van het energiewerk is ook dat je 'verstand' moet weten hoe het zit. Theorie dus. Uitleg is essentieel, vandaar dat we het tijdens deze week gaan hebben over gronding en het belang van gronding; de kracht en de werking van energie; het verschil tussen 'hemel' en 'aarde' en de universele wetten die gelden; overtuigingen, het nut en de hardnekkigheid ervan; energetische invloeden die zomaar 'aanwaaien' of juist niet, etc, etc, etc.
We behandelen dat wat ter tafel komt dus ook jouw vragen zijn belangrijk. En omdat het lichaam niet altijd klakkeloos dingen van het verstand aanneemt (wat maar goed is ook) moet je sommige zaken ook ervaren, voelen, beleven. Ook dat doen we aan de hand van eenvoudige oefeningen. Zodat de theorie niet alleen blijft 'hangen' maar ook kan 'zakken'.
Datum: van 7 t/m 11 juli 2017
Tijd: 9.30 tot 16.00
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk
Kosten: € 320,-
Inbegrepen: koffie, thee en lunch
Docent: Dorothé Lueb
Opgeven: info@evenwijs.nl
Informatie: 06-21637488