Voedingcoach
in de keuken

Praktische informatie

Evolutionair koken - praktijkcursus
In een continue veranderende wereld is het een uitdaging om dagelijkse eetgewoontes af te stemmen op de behoeftes van ons lichaam. De doorsnee producten in de winkel en standaard maaltijden blijken niet meer de grondstoffen te leveren die we nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren.

Evolutionair koken is eten bereiden met natuurlijke ingrediënten zonder uren in de keuken te hoeven staan. Pakjes en zakjes, geraffineerde suikers, melkproducten, granen en geur- kleur- en smaakstoffen komen er niet aan te pas.

Deelopleiding - Voeding II - 2 dagen
Datum: 24 en 25 februari
Tijd: 13.30 tot 19.00 uur
Organisatie: Geaardleven
Docent: Gea van der Wal
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk
Kosten: € 150,-
Inbegrepen: koffie, thee en een hand-out
Opgeven: info@geaardleven.nl
Informatie: 06-18 43 65 56
Status: VOLGEBOEKT
Voor wie is deze cursus?
De praktijkcursus Evolutionair koken is voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp. Deze cursus sluit aan op de basiscursus voeding (VOE I); het is echter niet noodzakelijk dat je deze gevolgd hebt.

Aan- en afmeldingvoorwaarden
Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Themadagen Cursussen Opleidingen Evenementen Diversen
- Hypoglycemie - Diabetes II
- Inzicht in het lymfesysteem
- Sport en voeding
- Koken, de basics
- Endocrinologie
- Lipoedeem
- De huid
- Energiewerk
- Voeding I
- Voeding II - Balk
- Voeding II - Creil
- Voeding III
- Praktijkvoering
- Gewichtsbeheersing
- Manuele lymfedrainage I
- Manuele lymfedrainage II
- Manuele lymfedrainage III
- Epifysiologie
- Voedingscoach
- Epigenetisch therapeut
- Lymfedrainage therapeut
- Piramide ervaringsdag
- Samen koken & eten
- De magnesium tobbe
- Evenwijs Congres


- Emotional Freedom Techniques
- Paleo Patisserie workshop
- Terugkomdagen

Evolutionair koken is smaakvol,  gezond, eenvoudig, betaalbaar en voluit genieten van de goede dingen van het leven. Het is een kleine moeite en niet moeilijk om te leren!

In de cursus gaan we in de keuken aan de slag met heerlijke verse, seizoensgebonden producten. Je krijgt nuttige en inspirerende tips t.a.v. bereidingswijzen, ingrediënten en inkoop. Je leert de basisproducten kennen, een basisvoorraad samenstellen en variatie aan te brengen in je dagelijkse voedingspatroon. Uiteraard gaan we de gemaakte gerechten proeven en is er ruime gelegenheid om vragen te stellen.
energiewerk zomerweek