Voedingcoach
in de keuken

Praktische informatie

Natuurlijk koken - praktijkcursus
Natuurlijk koken is leuk en uitdagend en het vraagt soms om een andere creativiteit in de keuken.

In de tweedaagse cursus “natuurlijk koken” gaan we samen een uitstekende basis leggen voor een gezonde voedingsstijl. Uitgangspunten hierbij zijn de orthomoleculaire voedingsprincipes en het concept van de Paleo Leefstijl, met de daarbij behorende Oerdis van Loren Cordain.

Deelopleiding - Voeding II - 2 dagen
Datum: 17 en 18 maart
Tijd: 13.30 tot 19.00 uur
Organisatie: studio TeGast
Docent: Roelfien Wuestenenk
Locatie: Noordermiddenweg 10-1, 8312 PE Creil
Kosten: € 150,-
Inbegrepen: koffie, thee en een hand-out
Opgeven: info@studiotegast.nl
Informatie: 06-10 80 61 64
Voor wie is deze cursus?
De tweedaagse cursus ‘Natuurlijk koken‘ is bedoeld voor mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in de effecten van gezonde voeding. Mensen die graag willen weten wat het lichaam echt nodig heeft om energiek, fit en vitaal te zijn. Na deze 2 dagen komt u goed beslagen ten ijs en zal het maken van een gezonde, lekkere en (h)eerlijke maaltijd een feestje zijn voor u en uw tafelgenoten.

Aan- en afmeldingvoorwaarden
Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Themadagen Cursussen Opleidingen Evenementen Diversen
- Hypoglycemie - Diabetes II
- Inzicht in het lymfesysteem
- Sport en voeding
- Koken, de basics
- Endocrinologie
- Lipoedeem
- De huid
- Energiewerk
- Voeding I
- Voeding II - Balk
- Voeding II - Creil
- Voeding III
- Praktijkvoering
- Gewichtsbeheersing
- Manuele lymfedrainage I
- Manuele lymfedrainage II
- Manuele lymfedrainage III
- Epifysiologie
- Voedingscoach
- Epigenetisch therapeut
- Lymfedrainage therapeut
- Piramide ervaringsdag
- Samen koken & eten
- De magnesium tobbe
- Evenwijs Congres


- Emotional Freedom Techniques
- Paleo Patisserie workshop
- Terugkomdagen

Natuurlijk Koken, een (h)eerlijke manier van koken
Om deze gezonde voedingsstijl te ontwikkelen heeft u allereerste basiskennis nodig. U krijgt deze twee dagen veel productinformatie en u kunt overal van proeven en aan snuffelen. Maar u gaat er natuurlijk ook zelf mee aan de slag in de keuken. We gebruiken daarbij bij voorkeur alleen verse, eerlijke producten; uit eigen tuin, regionaal en van het seizoen. We gebruiken geen geraffineerde suiker, pakjes, zakjes en onnatuurlijke smaak- geur en kleurstoffen. Daarnaast is ook het gebruik van zuivel en granen zeer beperkt.
energiewerk zomerweek
Bewust boodschappen doen
Ook boodschappen doen vraagt dan om een andere route. Ons gezin eet al een aantal jaren volgens deze principes en ik deel mijn ervaringen graag met u. Ik zal handvatten aanreiken en advies geven over ingrediënten, bereidingen en slimme productkeus, want het is wel fijn dat alles ook nog een beetje betaalbaar blijft.
Aanvullende informatie
Deze cursus sluit aan op basiscursus ‘voeding volgens orthomoleculaire principes’ die wordt gegeven door opleidingsinstituut Evenwijs maar u kunt deze cursus ook prima volgen zonder dat u genoemde cursus volgt of gevolgd heeft.

Na afloop ontvangt u een deelcertificaat, alle receptuur en overige informatie van de tweedaagse cursus per e-mail zodat u er thuis direct mee aan de slag kunt!