We beginnen om 17.00 uur. Evenwijs heeft de boodschapppen al gedaan dus we kunnen na een korte werkbespreking en een taakverdeling meteen aan de slag. Zo rond een uurtje of zes, uiterlijk half zeven is het kokkerellen wel gedaan en schuiven we aan de dis. Héérlijk! Rond (ongeveer) 20.00 uur ronden we af.
Het concept van 'samen koken - samen eten' is even simpel als ijzersterk. We duiken samen de keuken in en koken een heerlijke maaltijd. Voorgerecht, hoofdgerecht én nagerecht.

Daarna gaan we samen aan de slag om het op te eten. Uiteraard mag er een glaasje wijn of sap bij genuttigd en een zekere mate van gezelligheid is ook welkom.

Samen koken - samen eten
Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Themadagen Cursussen Opleidingen Evenementen Keuken activiteiten
- Koudetraining - Marcel Hof
- Hypoglycemie - Diabetes II
- Voedingsleer implementeren
- Inzicht in het lymfesysteem
- Sport en voeding
- Lipoedeem
- De huid
- Voeding I
- Voeding II
- Voeding III
- Praktijkvoering
- Gewichtsbeheersing
- Praktische farmacologie
- Manuele lymfedrainage I
- Manuele lymfedrainage II
- Manuele lymfedrainage III

- Epifysiologie
- Voedingscoach
- Epigenetisch therapeut I
- Epigenetisch therapeut II
- Lymfedrainage therapeut
- Evenwijs Congres
- Piramide ervaringsdag
- De magnesium tobbe
- EFT workshop
- Paleo Patisserie workshop
- Samen koken & eten
- Praktijk koken (VOE II)

Praktische informatie

Datum: 3 september
Tijd: 17.00 tot 20.00 uur
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk
Kosten: 20 euro p.p. (all-in)
Opgeven: info@evenwijs.nl
Belangrijk
We koken in principe met verse spullen en gebruiken zo weinig mogelijk pakjes en zakjes. Er komen wellicht nieuwe en/of spannende ingrediënten voorbij maar het zal in alle gevallen een eetbaar geheel worden. We gebruiken vis, schaal en schelpdieren, weekdieren, wild, gevogelte en/of vlees dus als je vegetarisch/veganistisch wenst te eten dan is het handig om dat bij je opgave door te geven.


Het menu
Wat we eten is telkens een verrassing.
Om je een indruk te geven:
evenementen
3 september
Menu

Slakjes 'op het nest' met een wijn sausje
**
Biefstuk van gans met kweeperen gelei
Zoete bataat met koolrabi uit de oven
Groene salade
**
Chocolade mousse
Menu

Tonijnvariatie
**
Fazantborst met sinaasappel-peterselie pesto
Knoflook-aardperen uit de oven
Groene salade met honingdressing
**
Mango ijs met een drupje 43
Congres
8 oktober