Conny Hibma
Conny is onze Paleo Patisserie specialist. Het bijzondere van Conny is dat ze het 'normale' banketbakkerspad verlaten heeft en zich helemaal stort op gezondheidsondersteunende (h)eerlijke taarten, koeken en bonbons. Conny werkt met eerlijke, natuurlijke ingrediënten waardoor je met een goed gevoel iets lekkers kunt eten; ook als je géén gluten, lactose of andere zaken in je lekkernijen wilt. Taart van Conny: je kunt er alleen maar beter van worden.

Je kunt bij Conny niet alleen terecht voor een Paleo Patisserie workshop maar ook voor een volledige opleiding. Er is bovendien altijd een sortering van haar lekkernijen verkrijgbaar bij Evenwijs. Op de site van Conny: www.conjes-patisserie.nl kun je haar assortiment bekijken.
Gea van der Wal

Gea is lekker eigenwijs als het over eten gaat. Ze bereid al het eten zonder kant-en-klaar,  pakjes en zakjes, geur- kleur- en smaakstoffen én zonder suiker, koemelk, gluten of granen.

De keuken is voor Gea dé plek om mensen te inspireren t.a.v. voeding, lekker eten, gezondheid en optimaal genieten. Ze laat je graag laten ervaren dat het de moeite waard is om tijd en aandacht te besteden aan hetgeen je in je mond stopt. Dat het maken van bewuste keuzes in ingrediënten, niet alleen meer smaak, maar ook meer voldoening én meer energie geeft.

Gea geeft kookworkshops en cursussen op locatie.  Wil jij ook méér variatie, energie, kwaliteit en voedingswaarde op je bord, neem dan een kijkje op www.geaardleven.nl
Siemen Banga

Siemen heeft Sociale Psychologie gestudeerd en is NLP-, Rapid Healing-, EFT- en Touch of Matrix Coach en Verzamelpunt Corrector. Onlangs heeft hij de opleiding tot Hypnotherapeut afgesloten.

Siemen houdt ervan om de koe bij de horens te pakken. Duidelijk en direct, hier en nu. Er is nú een probleem, waar dat vandaan komt of waar dat ontstaan is, is in wezen niet belangrijk. Als je nu nog steeds de emotie van toen kunt ervaren dan kun je dat nu gebruiken om er iets aan te doen. Siemen beheerst verschillende technieken om op een eenvoudige wijze beweging te krijgen in een vastgelopen situatie.

Voor meer informatie over Siemen en de zaken waar hij zich mee bezighoudt kun je de site www.siemenbanga.nl bezoeken.
Het team
Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Themadagen Cursussen Opleidingen Evenementen Keuken activiteiten
- Koudetraining - Marcel Hof
- Hypoglycemie - Diabetes II
- Voedingsleer implementeren
- Inzicht in het lymfesysteem
- Sport en voeding
- Lipoedeem
- De huid
- Voeding I
- Voeding II
- Voeding III
- Praktijkvoering
- Gewichtsbeheersing
- Praktische farmacologie
- Manuele lymfedrainage I
- Manuele lymfedrainage II
- Manuele lymfedrainage III

- Epifysiologie
- Voedingscoach
- Epigenetisch therapeut I
- Epigenetisch therapeut II
- Lymfedrainage therapeut
- Evenwijs Congres
- Piramide ervaringsdag
- De magnesium tobbe
- EFT workshop
- Paleo Patisserie workshop
- Samen koken & eten
- Praktijk koken (VOE II)
Dorothé Lueb is oprichter en hoofddocent van Evenwijs. Zij geeft theorie- en praktijklessen. De kans dat je van Dorothé les krijgt is dan ook bijzonder groot.

Siemen is docent praktijkvoering en energiewerk.

Roelina is onze locatiemanager en d
e keukenbrigade wordt gevormd door Gea, Conny en Sjouk. Zij geven op geheel eigen wijze gestalte aan het aspect voeding binnen Evenwijs.
Evenwijs opleidingscentrum
opleidingscentrum
Dorothé Lueb

Dorothé is haar carrière begonnen als ondernemer in de horeca. Na een HBO opleiding in het personeelswerk is ze jaren lang werkzaam geweest als interim HR manager. Haar interesse in ziekte en gezondheid heeft haar vervolgens op de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde in Arnhem en op de Volksakademie voor Natuurgeneeskunde in den Bosch doen belanden. Daarna heeft zij nog verschillende vervolgopleidingen gevolgd.

De belangrijkste: Basisopleiding Orthomoleculaire Geneeskunde bij Van Nature; Manuele Lymfedrainage voor Heilpraktiker bij Wittlinger (Dr. Vodder Schule) in Walchsee; Manuelle Lymphdrainage am Pferd bij Prof. Dr. D. Berens von Rautenfeld aan de Veterinaire Universiteit in Hannover; Klinische Psycho-Neuro-Immunologie I en II bij prof. B. van Dam en L. Pruimboom en de Master of Science in de Klinische Psycho-Neuro-Immunologie aan de Universiteit van Gerona (Spanje).

Dorothé geeft al sinds 1990 opleidingen en cursussen. Ze staat dus al ruim 25 jaar voor de klas. Dorothé weet met een enorm enthousiasme over ziekte en gezondheid te vertellen. Haar kracht ligt erin, ingewikkelde zaken begrijpelijk, eenvoudig en vooral beeldend uit te leggen.
Dorothé
Siemen
Gea
Terug naar bovenaan de pagina
Terug naar bovenaan de pagina
Terug naar bovenaan de pagina
Congres
8 oktober

Sfeerimpressie Evenwijs

Impressie_omgeving_evenwijs
Conny
Sjouk
Sjouk van der Meulen
Sjouk is Voedings- en Gewichtsbeheersingscoach en heeft onlangs Epigenetisch Therapeut I afgerond. Ze is als praktijkbegeleider bij Boerderij Kleurrijk in Oudemirdum in aanraking gekomen met (h)eerlijke voeding. Daar heeft ze jongeren met een beperking begeleid bij het bakken van taarten, het maken van bonbons, het koken van soep, etc…

Sjouk is regelmatig in de keuken van Evenwijs te vinden om smakelijke en voedzame lunches en diners voor ons te verzorgen.

Meer informatie over Sjouk en haar activiteiten kun je vinden op: www.eerlijkvoeden.nl
Terug naar bovenaan de pagina
Roelina