Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Losse dagen BrainQ Modules Opleidingen Diversen Informatie
Allergie weg
Neuroregulatie
iJsbad training
Topdag voeding
Parkinson
Fermenteren
Bouw je eigen site
ADHD masterclass
Endocannabinoïden
Voeding I
Voeding II
Voeding III
Farmacologie
Praktijkvoering
Lymfedrainage I
Lymfedrainage II
Lymfedrainage III
Gewichtsbeheersing I
Gewichtsbeheersing II
Voedingscoach
Epifysiologie I
Epifysiologie II
Epifysiologie III
Voetreflexmassage
Lymfedrainage therapeut
HBO beroepsopleiding ONT
ONT-aangepast programma
Piramide Ervaringsdag
Online studiehuis
Paleo Patisserie
Alvast aan de slag
Maak er je beroep van
Klaar voor je toekomst
Studiebeurs aanvragen
Meest gestelde vragen
Kennis partners
Aan- afmelden
Evenwijs BV
Dubbelstraat 4
8561 BC Balk

Mail: info@evenwijs.nl
Telefoon: 0514-750237 (algemeen infonummer)

We streven ernaar om binnen een week te reageren op mail of telefoon. Mocht dit niet lukken dan krijgt je hierover bericht.

Het opleidingscentrum ligt aan de Dubbelstraat 4 in Balk. Balk is een gezellig dorp aan de Luts en het Slotermeer. Het grenst aan het bosrijke Gaasterland; een vakantiegebied met veel overnachtingsmogelijkheden. Voor een geschikte slaapplek kun je het beste even kijken op de site van de VVV.
Contact
 
Privacy reglement
Evenwijs gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees meer...

Evenwijs heeft ook een protocol datalekken. Lees meer...

Overige reglementen
Algemene voorwaarden opleidingen
Onderwijs en examenreglement
Klachtenprocedure
Studentenstatuut
Ter oriëntatie: Balk ligt in de buurt van Lemmer. Vanuit Balk rijdt je in 45 minuten naar Leeuwarden en in 1 uur en 15 minuten naar Amsterdam of Utrecht.

In de directe omgeving van ons scholingscentrum kun je ruimschoots (en gratis) parkeren. De bus stopt op 5 minuten wandelen van het Evenwijscentrum.

Hoe staan we locatie-technisch voor?
De locatie beschikte tot voor kort over een kantine, een grote lesruimte, een fijne keuken en een tuin-terras. De overheid heeft echter in al haar wijsheid besloten dat cursisten/studenten ruimte om zich heen nodig hebben. Een en ander blijkbaar vanwege vermeende virusbesmettingen*. 

Onze locatie aan de Dubbelstraat is groot genoeg voor het normale cursistenaantal, mét extra tussenruimte gaat dat echter niet meer lukken.

We hebben met pijn in ons hart, en onder protest een investering gedaan die NIET ten goede is gekomen aan de gezelligheid van ons pand. Er is een tussenmuur uitgebroken en de kantine is verplaatst naar buiten. Lekker fris maar wel ruimtelijk. De oorspronkelijke kantine is nu dus lesruimte geworden. Het is wat het is....

Entree Evenwijs opleidingscentrum
Evenwijs opleidingscentrum
opleidingscentrum
30 jaar ervaring
Het Evenwijs opleidingscentrum bestaat
ruim 30 jaar.

Eigen locatie
Sinds 2016 hebben we een eigen locatie in het centrum van Balk. Dit voormalige postkantoor is geheel drempelvrij, heeft een grote lesruimte, (had; zie onder) een mooie kantine, een fijne keuken en een prachtig tuin-terras.


Virussen zijn OVERAL
* Virussen zijn in vrijwel alle ecosystemen te vinden en zijn de meest voorkomende levensvorm op aarde. In zeewater tellen we maar liefst 10
4 (10000) tot 108 (100000000) virussen per milliliter (ml).

Minder voorkomend in ons milieu zijn bacteriën. Toch leven we als mens samen met verschrikkelijk veel bacteriën. De microbiota van de mens bestaat in totaal uit tien keer meer cellen dan het aantal lichaamscellen dat we hebben. Eigenlijk zijn we dus maar 10% mens en 90% micro-organisme. Zonder microben is ons leven onmogelijk (uit: Microcanon van Smit, Willemsen e.a.)
KVK: 80871216
BTW: NL861832498B01