Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Losse dagen Cursussen Opleidingen Masterclasses Diversen Informatie
IJsbad training
Fermenteren
Allergie weg
Voeding I
Voeding II
Voeding III
Farmacologie
Praktijkvoering
Lymfedrainage I
Lymfedrainage II
Lymfedrainage III
Gewichtsbeheersing I
Gewichtsbeheersing II
Voedingscoach
Epifysiologie I
Epifysiologie II
Epifysiologie III
Voetreflexmassage
Lymfedrainage therapeut
HBO beroepsopleiding ONT
ADHD masterclass
ECS masterclass
Expertise programma
Piramide Ervaringsdag
Online studiehuis
Paleo Patisserie
Aan- afmelden
Meest gestelde vragen
Kennis partners
Alvast aan de slag
Maak er je beroep van
Klaar voor je toekomst
Studiebeurs aanvragen

Evenwijs BV
Dubbelstraat 4
8561 BC Balk

Mail: info@evenwijs.nl
Telefoon: 0514-750237 (algemeen infonummer)

We streven ernaar om binnen een week te reageren op mail of telefoon. Mocht dit niet lukken dan krijgt je hierover bericht.

Het opleidingscentrum ligt aan de Dubbelstraat 4 in Balk. Balk is een gezellig dorp aan de Luts en het Slotermeer. Het grenst aan het bosrijke Gaasterland; een vakantiegebied met veel overnachtingsmogelijkheden. Voor een geschikte slaapplek kun je het beste even kijken op de site van de VVV.
Contact
 
Privacy reglement
Evenwijs gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees meer...

Evenwijs heeft ook een protocol datalekken. Lees meer...

Overige reglementen
Algemene voorwaarden opleidingen
Onderwijs en examenreglement
Klachtenprocedure
Studentenstatuut
Ter oriëntatie: Balk ligt in de buurt van Lemmer. Vanuit Balk rijdt je in 45 minuten naar Leeuwarden en in 1 uur en 15 minuten naar Amsterdam of Utrecht.

In de directe omgeving van ons scholingscentrum kun je ruimschoots (en gratis) parkeren. De bus stopt op 5 minuten wandelen van het Evenwijscentrum.

Wat we doen en wat we laten
We zijn van mening dat bepaalde zaken privé zijn, en ook horen te blijven.

We sluiten deelnemers niet uit omdat ze om gezondheidsredenen iets doen of juist laten. We houden ons daarbij aan artikel 1 van de grondwet. Daarin staat dat je - onder geen enkele voorwaarde - mag discrimineren. We zijn niet van plan een strafbaar feit te plegen, al heeft het demissionaire kabinet besloten dat de door hen verzonnen regels belangrijker zijn dan de grondwet.

Mocht je ergens op basis van discriminatie geweigerd worden, adviseren we je aangifte te doen van een strafbaar feit. Elke inwoner dient zich te houden aan de grondwet, dus ook aan artikel 1.

Hoe staan we locatie-technisch voor?
De locatie beschikte tot vorige zomer over een kantine, een grote lesruimte, een fijne keuken en een tuin-terras. De overheid heeft echter andere ideeën over ruimte. Een en ander blijkbaar vanwege vermeende virusbesmettingen*. 

We hebben onder protest
een investering gedaan die NIET ten goede is gekomen aan de gezelligheid en de gebruiksvriendelijkheid van ons pand. Er is een tussenmuur uitgebroken en de kantine is verplaatst naar buiten. Lekker fris maar wel ruimtelijk. De oorspronkelijke kantine is nu dus lesruimte geworden. Het is wat het is....
Entree Evenwijs opleidingscentrum
Evenwijs opleidingscentrum
opleidingscentrum
30 jaar ervaring
Het Evenwijs opleidingscentrum bestaat
ruim 30 jaar.

Eigen locatie
Sinds 2016 hebben we een eigen locatie in het centrum van Balk. Dit voormalige postkantoor is geheel drempelvrij, heeft een grote lesruimte, (had; zie onder) een mooie kantine, een fijne keuken en een prachtig tuin-terras.


Virussen zijn OVERAL
* Virussen zijn in vrijwel alle ecosystemen te vinden en zijn de meest voorkomende levensvorm op aarde. In zeewater tellen we maar liefst 10
4 (10000) tot 108 (100000000) virussen per milliliter (ml).

Minder voorkomend in ons milieu zijn bacteriën. Toch leven we als mens samen met verschrikkelijk veel bacteriën. De microbiota van de mens bestaat in totaal uit tien keer meer cellen dan het aantal lichaamscellen dat we hebben. Eigenlijk zijn we dus maar 10% mens en 90% micro-organisme. Zonder microben is ons leven onmogelijk (uit: Microcanon van Smit, Willemsen e.a.)
KVK: 80871216
BTW: NL861832498B01