Home     Opleidingscentrum     Kenniscentrum     Boeken     E-Netwerk     Archief       

 
   Onderwerpen
 
   Autisme   
   Bipolaire stoornis
   Botten
   Cellen
   Cholesterol
   Cholesterol-medicatie
   Cholesterol-meting
   Cortisolresistentie  
   Diabetes II
   Diabetes II-medicatie
   Diabetes II-voeding
   Fibromyalgie
   Gewrichten
   Graan
   Huid
   Huid-hormonen
   Kraakbeen
   Metastaseringen
   Mimicri
   Ontgiften
   Ontsteking
   Schildklier
   Seksleven I
   Seksleven II
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Kenniscentrum

venwijs houdt zich bezig met processen en systemen. Binnen dit hoofdstuk wordt getracht vrij ingewikkelde zaken simpel en helder uit te leggen.

Uitgangspunt is de klinische Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie, kortweg kPNI. Binnen de kPNI wordt gekeken naar de interactie tussen psychologische, neurologische, endocrinologische en immunologische processen. Dit, omdat geen enkel systeem op zichzelf staat en omdat een verstoring op het ene niveau veranderingen op een ander niveau kan veroorzaken.

De verschillende onderwerpen hier links zijn als pdf file downloaden. Om de informatie te kunnen bekijken moet u in het bezit zijn van Acrobat Reader. Dit programma is gratis te downloaden van de website van Adobe.

De presentaties hieronder kunt u rechtstreeks bekijken. Tips: klik om de presentatie te vergroten helemaal rechts op de vier pijltjes. Mochten er letters of leestekens wegvallen, bekijk dan de presentatie op/in slideshare -> klik om dat 'te regelen' op het icoontje met de twee mannetjes links onder in de presentatie.

   

 

Mocht u aanvullingen of opmerkingen hebben over de inhoud van deze sectie dan hoor ik het graag: info@evenwijs.nl