Evenwijs opleidingscentrum
opleidingscentrum

Praktische informatie

Energiewerk driedaagse
Volgens de quantumfysica is álles opgebouwd uit energie. Het ene is echter meer verdicht dan het ander. Zo is de ene vorm concreet tastbaar terwijl de andere vaag en ongrijpbaar is. Energie is dus veelomvattend. En als je de lijn doortrekt is ook energiewerk veelomvattend.

Heel basaal kun je stellen dat elke klacht twee kanten in zich heeft. Er is een lichamelijk kant en een geestelijk emotionele kant. Ze zijn altijd beide aanwezig alleen de verdeling is persoonlijk. Als je bijvoorbeeld kijkt naar een maagzweer, dan kan een helicobacter de boosdoener blijken. Maar ook ergernis of stress kan een bijdrage leveren aan deze aandoening.

Bij A zal het lichamelijke de boventoon voeren, bij B kan het geestelijk emotionele de meeste impact hebben.
3 dagen praktisch aan de slag
Naar het inschrijfformulier ->

Voor wie is het?
Deze scholing is uitsluitend voor therapeuten die een opleiding hebben genoten van minimaal 60 ECT's. Dit betekent dat je kunt instromen als je Epifysiologie I hebt afgerond.

Als je het Energetische Praktijkjaar of Epifysiologie III hebt gedaan, ben je al op de hoogte van deze materie en beheers je de technieken.

Keuzevak
Deze module kun je als keuzevak opnemen in je ONT op maat traject.

Docent
De lessen worden gegeven door Dorothé Lueb.

Studiemateriaal
Je hoeft geen boeken aan te schaffen, het studiemateriaal is inbegrepen.

Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
1-2 dagen 3-5 dagen 6 dagen en meer Diversen Kennis Informatie
Voeding II
Hoofdpijn en migraine
Fertiliteitsstoornissen
Metamorfosemassage
Stress Tolerantie Training
Voeding I
Voeding III
Praktijkvoering
Lymfedrainage I
Lymfedrainage II
Lymfedrainage III
Detox vierdaagse
Praktische Biochemie
Epifysiologie I
Epifysiologie II
Hirudo therapeut
Voetreflexmassage
Energetisch praktijkjaar
Epigenetisch M/D specialist

Terugkomdagen
Piramide ervaring
Online studiehuis
Kenniscentrum
Kennis partners
Therapeuten netwerk
Aan- afmelden
Meest gestelde vragen
Vrijstelling aanvragen
Studiebeurs aanvragen
 
Datum: ntb
Tijd: 9.30 tot 16.00
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk
Kosten: 295 euro
Inbegrepen: koffie, thee, lunch
Informatie: 0514-750237*

Het lichamelijke aspect is te onderzoeken. Zo kan een B12 gebrek helder worden gemaakt aan de hand van een laboratorium onderzoek. Het is een situatie waar ook makkelijk iets aan te doen valt. Je kunt een voedingsinterventie inzetten en zo de oorzaak wegnemen en met een B12 supplement het tekort opheffen.

 

Met het geestelijk emotionele aspect ligt het even ingewikkelder. Daar heb je geen laboratoria voor. Wil je dat boven water toveren moet je andere tools inzetten. Iemand die bijvoorbeeld een onvermogen ervaart om nee te zeggen kan als 'strategie' hoofdpijn ontwikkelen. Dit gebeurt niet met opzet maar als 'hulpmiddel' van het lijf om toch nee te kunnen zeggen. Het is zogezegd een strategie geworden die prima werkt. Heeft een patiënt dit eenmaal helder voor zichzelf, dan ontstaat er ruimte voor een andere strategie. Je kan er per slot van rekening altijd iets bij leren.

 

Tijdens deze driedaagse krijg je verschillende praktische vaardigheden aangereikt. Hoe een patiënt te helpen met het geestelijk emotionele aspect van zijn of haar klacht. Hoe dit boven water te toveren. Hoe een geestelijk emotionele blokkade op te lossen en hoe ruimte te creëren voor een nieuwe strategie. En besef, het gaat over energie. Dat is in de regel sneller dan het lichaam. De vaardigheden die je tijdens deze driedaagse leert zullen, mits goed ingezet, erg snel verlichting geven.