Evenwijs kenniscentrum
kenniscentrum

Puur Inspiratie


Het basisboek bevat 104 pagina's.

Losbladig
Puur Inspiratie is gevat in een losbladig systeem. De map is (iets groter) dan A5 en er kan een ruime hoeveelheid pagina's aan toegevoegd worden.

Keukencover
Als je met een gerecht aan de slag wilt, kun je de pagina in een (bijgevoegde) cover steken. Zo blijven je pagina's mooi terwijl jij bezig bent in de keuken.

Aanvullingen
Het basiskeukenboek kun je, afhankelijk van je behoefte, elk kwartaal aanvullen met nieuwe recepten. Je kunt je abonneren op de aanvullingen. Je krijgt ze dan automatisch thuisgestuurd.
Puur Inspiratie
Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Losse dagen BrainQ Modules Opleidingen Diversen Informatie
Allergie weg
Neuroregulatie
iJsbad training
Topdag voeding
Parkinson
Fermenteren
Bouw je eigen site
ADHD masterclass
Endocannabinoïden
Voeding I
Voeding II
Voeding III
Farmacologie
Praktijkvoering
Lymfedrainage I
Lymfedrainage II
Lymfedrainage III
Gewichtsbeheersing I
Gewichtsbeheersing II
Voedingscoach
Epifysiologie I
Epifysiologie II
Epifysiologie III
Voetreflexmassage
Lymfedrainage therapeut
HBO beroepsopleiding ONT
ONT-aangepast programma
Piramide Ervaringsdag
Online studiehuis
Paleo Patisserie
Alvast aan de slag
Maak er je beroep van
Klaar voor je toekomst
Studiebeurs aanvragen
Meest gestelde vragen
Kennis partners
Aan- afmelden
Puur Inspiratie is ons vierde (r)evolutionaire kookboek. In feite is het een jubileum uitgave.

Bewust bezig met voeding
Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bewust bezig met natuurlijke en gezonde voeding. Er komen ook steeds meer inzichten in de werking van ons lichaam en de bouwstoffen die het nodig heeft. Het belang van eiwitten, (de juiste) vetten, vezels, vitaminen, mineralen en fyto-nutriënten komen steeds vaker aan de orde. Deze gezonde dingen zitten meestal niet in de pakjes en zakjes die je in de supermarkt koopt. Het ziet er leuk uit, maar dat is het dan ook.
Wat zet je op tafel?
In de praktijk van alledag blijkt het lastig om iets op tafel te zetten wat zowel smakelijk als voedend is. Om je een eind op weg te helpen hebben we dit keukenboek gemaakt. Hierin geven we je in het kort, heldere en concrete achtergrondinformatie over eten zoals de natuur het bedoeld heeft. Verder een overzicht waarin je in één oogopslag kunt zien wat ‘niet slim is’ en wat een goede vervanging zou kunnen zijn. Bovendien lijsten met voedingsbronnen, seizoensgroenten en combinatie mogelijkheden.

Groei-Boek
Puur Inspiratie is een keukenboek waar je in kunt groeien. De basis schaf je eerst aan. Hierin vind je volop inspiratie voor ontbijt, lunch, diner en lekkernijen. De recepten zijn bijzonder eenvoudig, iedereen kan ermee aan de slag.

Aanvullingen
Het basiskeukenboek kun je, afhankelijk van je behoefte, elk kwartaal aanvullen met nieuwe recepten. Recepten die met je meegroeien en blijven inspireren. Ook komen er regelmatig specifieke thema’s aan bod. Denk daarbij aan keukengeheimen, snijtechnieken, rookoven specialiteiten, orgaanvlees bereidingen, zelf worst en paté maken, fermentatie technieken, enzovoort.

Puur koken, puur genieten, puur
Puur Inspiratie is op de locatie in Balk verkrijgbaar. Bestellen kan via: info@evenwijs.nl.

Puur Inspiratie kost 24,95 (verzendkosten: 7,25)
Een abonnement loopt tot 1 januari en wordt daarna automatisch verlengd met een jaar (tenzij je je afmeld). Het abonnement kost 4,95 per kwartaal (verzendkosten: gratis).

Bestellen kan via: info@evenwijs.nl