Ons team
Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
1-2 dagen 3-5 dagen 6 dagen en meer Diversen Kennis Informatie
Voeding II
Fermenteren
Topdag voeding
Kracht van ketose
Fertiliteitsstoornissen
Voeding I
Voeding III
Praktijkvoering
Lymfedrainage I
Lymfedrainage II
Lymfedrainage III
Epifysiologie I
Epifysiologie II
Hirudo therapeut
Voetreflexmassage
Energetisch praktijkjaar
Epigenetisch M/D specialist

Piramide ervaring
Online studiehuis
Kenniscentrum
Kennis partners
Therapeuten netwerk
Aan- afmelden
Meest gestelde vragen
Vrijstelling aanvragen
Studiebeurs aanvragen
Dorothé Lueb is oprichter en hoofddocent van Evenwijs. Ze staat al bijna 35 jaar voor de klas

Inmiddels is Evenwijs uitgegroeid tot een opleidingscentrum met een sterk kernteam en daaraan toegevoegd een aantal prachtige samenwerkingen en gast-docenten.
Evenwijs opleidingscentrum
opleidingscentrum

Sfeerimpressie Evenwijs

Impressie_omgeving_evenwijs
 
Ondersteuning
Op kantoor verzorgen Ayrton en Marianne de back-office. Anke regelt PR en marketing-zaken en is het aanspreekpunt voor onze online-community. Siemen zorgt voor veel facilitaire en locatie zaken. Zowel binnen als buitenom het pand.

Keuken
De keukenbrigade wordt gevormd door Johannes en Afke. Zij geven op geheel eigen wijze gestalte aan het aspect voeding binnen Evenwijs. Niet alleen verzorgen zij de orthomoleculaire lunch tijdens cursusdagen maar ze maken ook baksels, bedenken recepten en organiseren keuken gerelateerde workshops.

Docenten
Dorothé staat bijna dagelijks voor de klas, ze is hoofd-docent bij Evenwijs en het is ook wat ze het allerliefste doet. Voor een aantal onderwerpen hebben we gast-docenten.
Team Evenwijs
Dorothé
Ayrton
Johannes
Siemen
Over onze docenten en gast-docenten

Dorothé Lueb - Hoofd docent

Haar interesse in ziekte en gezondheid heeft haar op de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde in Arnhem en op de Volksakademie voor Natuurgeneeskunde in den Bosch doen belanden.

Daarna heeft zij nog verschillende vervolgopleidingen gevolgd. De belangrijkste: Basisopleiding Orthomoleculaire Geneeskunde bij Van Nature; Manuele Lymfedrainage voor Heilpraktiker bij Wittlinger (Dr. Vodder Schule) in Walchsee; Manuelle Lymphdrainage am Pferd bij Prof. Dr. D. Berens von Rautenfeld aan de Veterinaire Universiteit in Hannover; Klinische Psycho-Neuro-Immunologie I en II bij prof. B. van Dam en L. Pruimboom en de Master of Science in de Klinische Psycho-Neuro-Immunologie aan de Universiteit van Gerona (Spanje).

Dorothé geeft sinds 1990 opleidingen en cursussen. Ze staat dus al 35 jaar voor de klas. Dorothé weet met een enorm enthousiasme over ziekte en gezondheid te vertellen. Haar kracht ligt erin, ingewikkelde zaken begrijpelijk, eenvoudig en vooral beeldend uit te leggen.

Rachel Hibma
Rachel is Natuurgeneeskundig Orthomoleculair Therapeut en Toegepaste Psycholoog en met Food Tour Thought informeert, inspireert & motiveert ze (jong)volwassenen naar gezonde eetgewoontes. Je kunt Rachel bij Evenwijs tegenkomen als ze les geeft binnen de Voedingscoach modules.

Roelina Banga
Roelina is Epifysioloog Sport en Voeding. Zij combineert haar passie voor ontwerp en beeld met voeding, beweging en gezondheid. Roelina geeft de thema's Sport & Voeding, Gewichtbeheersing, Praktijkvoering en Stress-tolerantie.

Roelie Koopman
Roelie is mede-oprichter van Darmspecialist. Roelie is Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeet en Epifysioloog PDS. Roelie geeft bij Evenwijs de lessen Darmtherapie en Epigenetisch Maag-Darm Specialist.

Natascha Bos
Natascha is oprichter en hoofd-docent van de Blauwe Hengst, opleidings- en behandelcentrum voor paarden. Natascha heeft een heel eigen en specifieke tape-techniek ontwikkeld die uitermate succesvol wordt ingezet bij oedemen. Natascha leert deze techniek aan studenten die de modules Manuele Lymfedrainage volgen. Ze geeft bij Evenwijs ook de lessen over Gemmotherapie.

Joyce Bakker
Joyce is klassiek homeopaat, orthomoleculair voedingstherapeut en intermittend living coach. Joyce begeleid de Stress Tolerantie Training en geeft Voeding I en III in Losser (in de buurt van Enschede).    

Siemen Banga
Siemen heeft Sociale Psychologie gestudeerd. Siemen is NLP-, Rapid Healing- en EFT Coach, Verzamelpunt Corrector en Hypnotherapeut. Siemen geeft bij Evenwijs workshops over EFT, energiewerk en het oplossing van een allergie en vastzittende patronen.

Natascha
Rachel
Roelina
Roelie