Conny Hibma
Conny is onze Paleo Patisserie specialist. Het bijzondere van Conny is dat ze het 'normale' banketbakkerspad verlaten heeft en zich helemaal stort op gezondheidsondersteunende (h)eerlijke taarten, koeken en bonbons. Conny werkt met eerlijke, natuurlijke ingrediënten waardoor je met een goed gevoel iets lekkers kunt eten; ook als je géén gluten, lactose of andere zaken in je lekkernijen wilt. Taart van Conny: je kunt er alleen maar beter van worden.

Je kunt bij Conny niet alleen terecht voor een Paleo Patisserie workshop maar ook voor een volledige opleiding. Op de site van Conny: www.conjes-patisserie.nl kun je haar aanbod bekijken.
 
Siemen Banga

Siemen heeft Sociale Psychologie gestudeerd. Siemen is NLP-, Rapid Healing- en EFT Coach, Verzamelpunt Corrector en Hypnotherapeut.

Siemen houdt ervan om de koe bij de horens te pakken. Duidelijk en direct, hier en nu. Er is nú een probleem, waar dat vandaan komt of waar dat ontstaan is, is in wezen niet belangrijk. Als je nu nog steeds de emotie van toen kunt ervaren dan kun je dat nu gebruiken om er iets aan te doen. Siemen beheerst verschillende technieken om op een eenvoudige wijze beweging te krijgen in een vastgelopen situatie.

Voor meer informatie over Siemen en de zaken waar hij zich mee bezighoudt kun je de site www.siemenbanga.nl bezoeken.
Het team
Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Thema's Cursussen Opleidingen Evenementen Diversen
- Bijnieren
- Parkinson
- Schildklier
- Fermenteren
- Topdag voeding

- Bloeddrukregulatie

- Sport en voeding I
- Sport en voeding II
-
- Voeding I
- Voeding II
- Voeding III
- Lymfedrainage I
- Lymfedrainage II
- Lymfedrainage III
- Biochemie
- Farmacologie
- Praktijkvoering
- P&T Jong volwassenen
- Voedingscoach
- Epifysiologie I
- Epifysiologie II
- Epifysiologie III
- Lymfedrainage therapeut
- HBO beroepsopleiding ONT
- ONT-aangepast programma
- Piramide Ervaringsdag
- Detox driedaagse
- Terugkomdagen
- Paleo Patisserie

- Open Dag
- Maak er je beroep van
- Klaar voor je toekomst
- Studiebeurs aanvragen


* bereikbaar tijdens kantooruren
Dorothé Lueb is oprichter en hoofddocent van Evenwijs. Zij geeft theorie- en praktijklessen. De kans dat je van Dorothé les krijgt is dan ook bijzonder groot.

Siemen is docent energiewerk. Rachel verzorgt de modules coaching en gedragsverandering. Roelina is de producer van onze evenementen en gespecialiseert in Sport en Voeding. Tonny is docent voeding.

De keukenbrigade wordt gevormd door Sjouk, Nelleke, Willemijn, Plonie en Conny. Zij geven op geheel eigen wijze gestalte aan het aspect voeding binnen Evenwijs.
Evenwijs opleidingscentrum
opleidingscentrum
Dorothé Lueb

Dorothé is haar carrière begonnen als ondernemer in de horeca. Na een HBO opleiding in het personeelswerk is ze jaren lang werkzaam geweest als interim HR manager. Haar interesse in ziekte en gezondheid heeft haar vervolgens op de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde in Arnhem en op de Volksakademie voor Natuurgeneeskunde in den Bosch doen belanden. Daarna heeft zij nog verschillende vervolgopleidingen gevolgd.

De belangrijkste: Basisopleiding Orthomoleculaire Geneeskunde bij Van Nature; Manuele Lymfedrainage voor Heilpraktiker bij Wittlinger (Dr. Vodder Schule) in Walchsee; Manuelle Lymphdrainage am Pferd bij Prof. Dr. D. Berens von Rautenfeld aan de Veterinaire Universiteit in Hannover; Klinische Psycho-Neuro-Immunologie I en II bij prof. B. van Dam en L. Pruimboom en de Master of Science in de Klinische Psycho-Neuro-Immunologie aan de Universiteit van Gerona (Spanje).

Dorothé geeft al sinds 1990 opleidingen en cursussen. Ze staat dus al bijna 30 jaar voor de klas. Dorothé weet met een enorm enthousiasme over ziekte en gezondheid te vertellen. Haar kracht ligt erin, ingewikkelde zaken begrijpelijk, eenvoudig en vooral beeldend uit te leggen.
Dorothé
Siemen
Terug naar bovenaan de pagina
Terug naar bovenaan de pagina
Terug naar bovenaan de pagina
Sport en
Voeding

Sfeerimpressie Evenwijs

Impressie_omgeving_evenwijs
Conny
Sjouk
Sjouk van der Meulen
Sjouk is Voedings- en Gewichtsbeheersingscoach en heeft Epigenetisch Therapeut I en II afgerond. Ze is als praktijkbegeleider bij Boerderij Kleurrijk in Oudemirdum in aanraking gekomen met (h)eerlijke voeding. Daar heeft ze jongeren met een beperking begeleid bij het bakken van taarten, het maken van bonbons, het koken van soep, etc…

Sjouk is regelmatig in de keuken van Evenwijs te vinden om smakelijke en voedzame lunches en diners voor ons te verzorgen.

Meer informatie over Sjouk en haar activiteiten kun je vinden op: www.eerlijkvoeden.nl
Terug naar bovenaan de pagina
Roelina
Plonie
Rachel
Plonie Bos

Vanuit mijn werk als shiatsu therapeut kwam ik erachter dat veel klachten ontstaan door verkeerde voeding. Daarom heb ik toen de cursus voedingscoach gevolgd zodat je op een goeie manier advies kunt geven. Door mijn horeca opleiding was een volgende logische stap om de mensen te leren hoe ze gezond kunnen koken.

Meer informatie over Plonie en haar werk is te vinden op de facebook pagina van Aplonia's kookstudio.
Terug naar bovenaan de pagina
Rachel Hibma
Rachel, Toegepaste Psycholoog & Voedingscoach, is Food Your Thought begonnen om jongvolwassenen te inspireren naar blijvend gezond eetgedrag. Het delen van 'eye-openers' en inzichten over de invloed van voeding op het lichaam en geest is wat ik het liefst doe. Hierbij bied ik graag praktische handvatten over hóe je dit in het dagelijks leven kunt blijven toepassen. Mijn visie is dat iedereen mag en kan genieten van een gezonde toekomst en hierbij zoveel mogelijk ziektebeelden kan voorkomen. Ik geloof dat we voor een groot deel invloed hebben op onze eigen gezondheid.

Rachel verzorgt de blokken coaching en gedragsverandering binnen de opleidingen Voedingscoach en Epigenetisch Therapeut.

Meer info over Rachel en haar werk vind je op haar site
Food Your Thought.
Tonny