Evenwijs opleidingscentrum
opleidingscentrum

Praktische informatie

Topdag - de invloed van voeding
Je eet wat je eet omdat je weet wat je weet....
Voor wie is deze dag?
Deze dag is geschikt voor een ieder die geïnteresseerd is in voeding.

Zomeraanbieding: als je twee mensen tegelijk aanmeld krijg je één factuur.

Niveau
De informatie wordt in begrijpelijke taal gebracht en is ook zonder medische basisvakken goed te volgen.Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Thema's Cursussen Opleidingen Evenementen Diversen
- Bijnieren
- Parkinson
- Fermenteren
- Speed-up dag
- Topdag voeding
- Sport en voeding
- Terugkomdagen
- Voeding I
- Voeding II
- Voeding III
- Farmacologie
- Praktijkvoering
- Praktische biochemie
- P&T Jong volwassenen
- Voedingscoach
- Epifysiologie I
- Epifysiologie II
- Epifysiologie III
- HBO beroepsopleiding ONT
- Piramide Ervaringsdag
- Detox driedaagse
- Paleo Patisserie

- Open Dag
- Maak er je beroep van
- Klaar voor je toekomst
- Studiebeurs aanvragen


Datum: zaterdag 28 september
Tijd: 9.30 tot 16.00 uur
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk
Kosten: € 65,-
Inbegrepen: koffie, thee, lunch
Docent: Dorothé Lueb
Opgeven: info@evenwijs.nl
Informatie: 06-21637488
   
 
Eten doen we dagelijks, vaak volgens vaste patronen. We eten wat we altijd gegeten hebben omdat we dat nou eenmaal zo gewend zijn. En uiteraard zijn we ervan overtuigd dat we het goed doen. Iedere dag staat er ergens wel iets geschreven over voeding. Iedere dag maken we keuzes. Maar maak je nou de ‘juiste keuzes’ in je voeding? De ene beweert dit en de andere zegt dat. En wat te denken van productschappen of fabrikanten. Marketing is een krachtig medium en heeft maar één doel: van de handel afkomen!
We eten wat we eten maar we vergeten dat overgrootmoeder écht anders at. Toen werd het meeste voedsel door de natuur geleverd. Nu komt bijna al het voedsel uit de fabriek. En dit laatste heeft natuurlijk voordelen maar helaas ook nadelen. Nadelen die zich onder andere uiten in gezondheidsklachten.
Aan- en afmeldingvoorwaarden
Privacy reglement
30 jarig
Jubileum
Door simpele voedingsaanpassingen is veel gezondheidswinst te halen. Zo zien we dat een druk kind rustiger wordt, ook in z’n hoofd; dat  concentratiestoornissen en geheugenproblemen verbeteren; dat de cholesterolspiegel daalt en dat hart en vaten er wel bij varen; dat menstruatie- en overgangsproblemen significant verminderen en dat energieproblemen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Tijdens deze introductie over voeding vertellen we hoe het écht zit - biochemisch én fysiologisch. Wat er met of door verschillende voedingsmiddelen in het lichaam gebeurt. Wat de invloed is van 'moderne' levensmiddelen. Wat het échte verschil is tussen roomboter en margarine. Wat de meerwaarde is van groente en fruit. Waarom je eiwitten nodig hebt, etc. etc. Aan het einde van de dag ben je beter in staat om een bewuste keuze te maken. Dán kun je eten voor je gezondheid!

Vragen die op dat moment leven worden zoveel mogelijk meegenomen.