Evenwijs opleidingscentrum
opleidingscentrum

Praktische informatie

Emotional Freedom Techniques
Workshop

Emotional Freedom Techniques, kortweg EFT is een krachtige methode om, de naam zegt het al, emoties te bevrijden. Emoties die zich hebben vastgezet (anders zou je ze natuurlijk niet hoeven bevrijden). Dit vastzetten gebeurt vaak in een emotionele situatie waarin je lijf wel zou willen wegrennen of willen vechten maar waarin je het niet kunt (de ander is groter of sterker of machtiger) of niet mag (dat hoort niet, je moet je aanpassen, dat kun je niet maken). Dit niet kunnen of niet mogen zet de boel emotioneel vast en dat is niet fijn, emoties horen namelijk te stromen. Vanaf het moment dat emoties vastzitten gaan ze je plagen. Kom je in een vergelijkbare situatie dan spelen ze niet alleen op, ze groeien ook nog. Ze groeien soms zo erg dat je ‘geleefd’ wordt door je emoties. Je bent niet meer vrij om te doen of te laten wat je wilt. Je bent voortdurend bezig bepaalde situaties te vermijden maar daarmee los je het probleem natuurlijk niet op.
Voor wie is deze workshop?
Deze workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp.

Docent - Organisatie
Deze workshop wordt verzorgt door Siemen Banga.

Dubbelstraat 4,  8561 BC Balk
Losse dagen Cursussen Opleidingen Masterclasses Diversen Informatie
IJsbad training
Fermenteren
Allergie weg
Voeding I
Voeding II
Voeding III
Farmacologie
Praktijkvoering
Lymfedrainage I
Lymfedrainage II
Lymfedrainage III
Gewichtsbeheersing I
Gewichtsbeheersing II
Voedingscoach
Epifysiologie I
Epifysiologie II
Epifysiologie III
Voetreflexmassage
Lymfedrainage therapeut
HBO beroepsopleiding ONT
ADHD masterclass
ECS masterclass
Expertise programma
Piramide Ervaringsdag
Online studiehuis
Paleo Patisserie
Aan- afmelden
Meest gestelde vragen
Kennis partners
Alvast aan de slag
Maak er je beroep van
Klaar voor je toekomst
Studiebeurs aanvragen

Datum: 20 september
Tijd: 19.30 tot 22.00
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk
Kosten: € 25,-
Inbegrepen: koffie, thee, handout
Opgeven: info@evenwijs.nl
Informatie: 06-22803414
Je bent bijvoorbeeld bang voor spinnen en elke keer als je een spin ziet wordt de angst erger. Het komt zelfs zover dat je de kamer niet uitdurft omdat je ziet dat er een spin door de gang loopt. En erger nog, je blijft in de kamer tot er ‘hulp’ komt om die grote enge harige, vast wel giftige en verschrikkelijk gevaarlijke spin te verdrijven. Met EFT kun je jezelf van deze angst bevrijden door zachtjes met je vingers op de eindpunten van de meridianen (op hoofd en handen) te kloppen. Wees niet bang: EFT heft alleen de emotionele blokkades op. Er zijn geen bijwerkingen en je hoeft ook geen ‘emotionele uitbarstingen’ te verwachten. EFT geeft je gewoon weer aan jezelf terug!

Tijdens deze workshop leer je de EFT basisprincipes. Wat de functie is van emoties, hoe je ze vastzet en welke (emotionele en lichamelijke) klachten je daarvan kunt krijgen. Ook leer je hoe EFT werkt en hoe en wanneer je het kunt toepassen. De workshop duurt 2,5 uur, een avondvullend programma dus. Na het volgen van deze workshop kun je niet alleen jezelf maar ook anderen helpen. Dus wat houdt je tegen?